AKTUELLT

kontakt@rosenhillbedandbreakfast.se

www.rosenhillbedandbreakfast.se

Sövallsvägen 5, 457 72 Grebbestad, tel +46 525-10 391                               


Copyright @ All Rights Reserved

Nu har vi öppnat för säsongen! Välkomna!

VI HAR FRÄCHAT UPP KÖKET!


Inte riktigt klart men nästan... ! Ny färg på alla ytor, bänkskivor slipade och behandlade och det fina skåpet slapp konkurrensen från IKEA skåpet och tronar nu i  - nästan - ensamt majestät.

Ska bli kul att få laga smarrig frukost åt er alla när vi öppnar den   29 mars. Välkomna! 

FIRA PÅSKEN I GREBBESTAD

NYRENOVERAT

Nu har vi tapetserat och målat i matsalen, hängt upp nya gardiner och lite nya möbler! Välkomna på en god frukost!

Nu har vi öppnat!


SMULTRONSTÄLLEN


Sidan är under konstruktion!


Fira påskhelgen i Grebbestad! Om ni bokar minst 3 nätter under påskhelgen får ni 30% rabatt.

SOMMARPERSONAL SÖKES!

Vill du jobba på Rosenhill i sommar?


Vi behöver extrapersonal måndag till fredag under veckorna 28-31. Tillsammans kommer vi överens om hur många timmar du ska göra i veckan - det kan vara allt från att städa, bädda och göra fint 2-3 timmar om dagen till att arbeta heltid 40 timmar i veckan med allt vad som behöver göras på ett Bed and Breakfast - tex göra en fin frukostbuffé, ta emot gäster, sköta trädgården, städa och bädda, checka ut gäster mm.


Du är en serviceminded och positiv person med stor ansvarskänsla. Du pratar både svenska och engelska obehindrat och har fyllt 18 år.GÄST REVIEWS PÅ BOOKING 2018!

Nu har 2018 års gästreviews på Booking kommit! 8,6 betyder att vi är bland de bästa på Booking.com! Ett fantastiskt arv från Fredrik att förvalta!

DAGS FÖR ÖVERLÅTELSE !

Den 1 februari var det äntligen dags för Fredrik att lämna över nycklarna till Mats och Synnöve! Såklart med ett stort mått av vemod från Fredrik och med stor förväntan från Mats och Synnöve. 

ÖRINGPREMIÄR 1 APRIL!

Den 1 april är det öringpremiär! Den långa fiskbara kustremsan och dess tillgänglighet gör västkustens havsöringsfiske unik! Vi öppnar för säsongen lagom till denna händelse och hälsar alla välkomna att bo hos oss - vare sig du vill njuta av kusten som fiskare eller inte!


Läs mer på:

https://www.vastsverige.com/bohuslan/havsoringspremiar-pa-vastkusten

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi er och hoppas att vi ses under 2019!

NYA ÄGARE

Nya ägare på gång! Fredrik har sålt Rosenhill till oss, Synnöve och Mats. Vi ser riktigt fram emot att få jobba med detta framöver! Vi öppnar i mitten av april men har även öppet 8-10 februari.

Call us: + 800 922 1150