AKTUELLT


HUR VI HANTERAR COVID 19 OCH VÄRNAR OM DIN SÄKERHET! (14 mars 2020)

Villa Rosenhill är ett litet B&B med plats för 20 gäster (mot 30 gäster föregående säsong) fördelade på 9 rum. För att värna om er säkerhet gör vi följande:

* Vi har glesat ut borden i vår luftiga matsal och kan ordna två frukosttider så att max 10 personer finns i matsalen samtidigt.

* Vår poplära frukostbuffé ersätts under en period med beställning per gäst

* Vi förstärker den redan goda städningen

* God handhygien är förstås en självklarhet för oss i personalen och vi har handsprit tillgängligt till er gäster 

BOOKING REVIEW AWARD, feb 2020

Idag blev vi verkligen stolta och glada när Booking Review Award damp ner i emailen! Tack alla underbara gäster som gett oss recension på Booking, Facebook, Google eller Tripadvisor! Vi är så tacksamma för att feedback så att vi kan bli ännu bättre och vi njuter när vi får fin kritik - det gör vår dag!! 

MIDSOMMAR!

Känns det långt borta nu i decembermörkret? Håll ut det är bara ett halvår kvar!!

Vi har endast två rum kvar under midsommarhelgen - som endast kan bokas genom att ringa 0525-10391 eller maila kontakt@rosenhillbedandbreakfast.se

Nu stänger vi för säsongen!

Nu har vi bäddat årets sista säng! Vilken premiärsäsong vi har haft! Tack alla gäster som gjort vårt arbete till det roligaste man kan ha!

Vi öppnar igen den 27 mars 2020, men håller även öppet 7-9 februari.

ROSENHILL I ADVENTSSKRUD

NU RENOVERAR VI!

Vi slipar golvet i matsalen och har slagit ihop två rum med ingång härifrån til ett kommande trebäddsrum. Ljudisolerat är det också! Nästa helg, 22-24 november är matsalen klar att ta emot gäster igen! 

I december stänger vi för säsongen och då fortsätter vi sedan vår renovering inför den kommande våren!

SOMMARBOKNING

Ring eller maila oss för att kolla lediga rum under veckorna 27-33! Under dessa veckor finns inget tillgängligt på vår direktbokning eller på andra bokningssiter men det kan finnas enstaka rum lediga om ni hör av er.


Call or send us an email to check availability during week 27-33. During these weeks the is not any room available on our direct booking or other hotel sites but there might be som rooms still availble if you get in touch with us.

Rosenhill i festskrud

I helgen var det bröllopsfest på Rosenhill - en underbar plats att ha fest på! Hyr hela huset så kan ni också ha fest här! 

Utställning!

Vi är glada att få ha Lena Fokestads underbara keramik på drivved hos oss! Se mer av hennes konst på Rosenhill och på hennes Instagramsida Driftwood stories

Nu har vi öppnat!Nu har vi öppnat för säsongen! Välkomna!

NYRENOVERAT

Nu har vi tapetserat och målat i matsalen, hängt upp nya gardiner och lite nya möbler! Välkomna på en god frukost!

VI HAR FRÄCHAT UPP KÖKET!


Inte riktigt klart men nästan... ! Ny färg på alla ytor, bänkskivor slipade och behandlade och det fina skåpet slapp konkurrensen från IKEA skåpet och tronar nu i  - nästan - ensamt majestät.

Ska bli kul att få laga smarrig frukost åt er alla när vi öppnar den   29 mars. Välkomna! 

FIRA PÅSKEN I GREBBESTAD

Fira påskhelgen i Grebbestad! Om ni bokar minst 3 nätter under påskhelgen får ni 30% rabatt.

SOMMARPERSONAL SÖKES!

Vill du jobba på Rosenhill i sommar?


Vi behöver extrapersonal måndag till fredag under veckorna 28-31. Tillsammans kommer vi överens om hur många timmar du ska göra i veckan - det kan vara allt från att städa, bädda och göra fint 2-3 timmar om dagen till att arbeta heltid 40 timmar i veckan med allt vad som behöver göras på ett Bed and Breakfast - tex göra en fin frukostbuffé, ta emot gäster, sköta trädgården, städa och bädda, checka ut gäster mm.


Du är en serviceminded och positiv person med stor ansvarskänsla. Du pratar både svenska och engelska obehindrat och har fyllt 18 år.GÄST REVIEWS PÅ BOOKING 2018!

Nu har 2018 års gästreviews på Booking kommit! 8,6 betyder att vi är bland de bästa på Booking.com! Ett fantastiskt arv från Fredrik att förvalta!

DAGS FÖR ÖVERLÅTELSE !

Den 1 februari var det äntligen dags för Fredrik att lämna över nycklarna till Mats och Synnöve! Såklart med ett stort mått av vemod från Fredrik och med stor förväntan från Mats och Synnöve. 

ÖRINGPREMIÄR 1 APRIL!

Den 1 april är det öringpremiär! Den långa fiskbara kustremsan och dess tillgänglighet gör västkustens havsöringsfiske unik! Vi öppnar för säsongen lagom till denna händelse och hälsar alla välkomna att bo hos oss - vare sig du vill njuta av kusten som fiskare eller inte!


Läs mer på:

https://www.vastsverige.com/bohuslan/havsoringspremiar-pa-vastkusten

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi er och hoppas att vi ses under 2019!

NYA ÄGARE

Nya ägare på gång! Fredrik har sålt Rosenhill till oss, Synnöve och Mats. Vi ser riktigt fram emot att få jobba med detta framöver! Vi öppnar i mitten av april men har även öppet 8-10 februari.

kontakt@rosenhillbedandbreakfast.se

www.rosenhillbedandbreakfast.se

Sövallsvägen 5, 457 72 Grebbestad, tel +46 525-10 391