ATT GÖRA / FEST

NJUT AV GREBBESTAD ÅRET RUNT!


Grebbestad är ett gammalt fiskesamhälle med en stor fiskeflotta som mestadels fiskar räkor och havskräftor. Vi är också berömda för våra ostron som rankas bland världens bästa. I centrala Grebbestad finns det massa sekelskifteshus i fantastiskt skick och charm. Vi har många stränder och en oslagbar natur längs hela norra bohusläns kust. I närheten av Grebbestad ligger det två naturreservat - Tjurpannan och Veddö som är väl värda ett besök.  Hummerfisket med premiär 1:a måndagen efter 20 september är en upplevelse att få vara med om. Det finns många alternativ för en fin vår- eller hösthelg i skärgården

RESTAURANGER


Vi har ett stort utbud av restauranger - fler än 20 under sommaren. Allt från langos till gourmétmat, det finns nåt för alla smaker och självklart finns det skaldjur på en stor del av restaurangerna.

Under sommartid så har de flesta också underhållning i form av trubadurer, band och nattklubbar. Vi har också ett fantastiskt åretruntöppet Café/Bageri där vi hämtar vårt frukostbröd.

SE OCH GÖRA


Vitlycke museum med hällristningar från bronsåldern. 

FEST OCH BRÖLLOP

Du kan hyra Villa Rosenhill helt för dig själv och ditt sällskap, med plats för 20 övernattande gäster och ca 25 matgäster. Maten beställer du med fördel från någon av våra restauranger i byn. Möblering i vår matsal ordnar du på egen hand, liksom återställandet. Under högsäsong måste du hyra du minst två nätter. Kontakta oss för offert.


Vill du ha plats för fler gäster finns flera alternativ i byn, Greby's och Falkeröds är två exempel. Då kan du och dina gäster bo lugnt och skönt här på Villa Rosenhill och ha er fest på promenadavstånd.

kontakt@rosenhillbedandbreakfast.se

www.rosenhillbedandbreakfast.se

Sövallsvägen 5, 457 72 Grebbestad, tel +46 525-10 391