Rum

Kom iväg på en skön och avkopplande weekend och lämna vardagens stress en stund. Tanka lite ny energi med härliga promenader längst havet, njut av trevlig samvaro, god mat och fina omgivningar. Grebbestad är vackert året om!

Boka din höstweekend här och ange koden "höst" och få 10% rabatt på er vistelse hos oss! Gäller endast fredagar-söndagar i oktober och november. Välkomna!

Vi bjuder på lite extra gott vid ankomst på fredag samt en eftermiddagsfika på lördagen under alla helger i oktober och november.

Grönemad
Grönemad
Trebäddsrum
Vitlycke
Vitlycke
Trebäddsrum
Tjurpannan
Tjurpannan
Dubbelrum Standard
Saltvik
Saltvik
Dubbelrum Standard
Skäggeröd
Skäggeröd
Dubbelrum Mindre
Vadskär
Vadskär
Dubbelrum Mindre
Edsvik
Edsvik
Dubbelrum Mindre
Stöberget
Stöberget
Dubbelrum Standard

I priset ingår frukost, wifi, bäddade sängar, handdukar, morgonrockar, tofflor, slutstädning, kyl och frys i köket att låna, parkering precis utanför samt tillgång till den stora trädgården med mysiga sitthörnor där även infravärme finns. Då vi är ett bed and breakfast är möjligheten till matlagning mycket begränsad och badrum delas.. Vi har inga extrasängar till något av rummen. Barn som är yngre än fem år kan få dela säng med föräldrar mot pristillägg på hundra kronor natten. Det går även bra att ta med sig hunden men var god meddela oss detta i förväg. Under frukost stannar den fyrfotade med fördel i rummet av respekt- och hygien/allergiskäl. Incheckning är normalt mellan klockan 16-18, övrig tid efter överenskommelse. Avbokning är gratis fram till tre dagar före bokad ankomstdag, därefter debiteras ni 50% av bokningen. Vid utebliven ankomst debiteras hela bokningen. Vi kan inte avboka bokningar som gjorts via Booking utan det måste göras av den som bokat vistelsen.