Rummen


VILLANS NIO RUM

Önskar ni boka ett särskilt rum på Villa Rosenhill? Eller är ni bara nyfikna på rumstyperna? Ta gärna en titt och läs om de nio rummen, titta på bilderna och lär känna platserna som rummen har fått sina namn efter. Under fliken "Välj Rum" kan ni klicka er
vidare till respektive rum.

Priset anges per rum och natt högsäsong/lågsäsong. I priset ingår frukost, sänglinne, handduk, morgonrockar, slutstädning och parkering precis utanför villan och på bakgården finns en terrass och paviljong. Självklart finns WiFi. Badrum delas.

Vi har inga extrasängar till något rum och barn som är yngre än fem år kan få dela säng med föräldrarna mot pristillägg på 100kr.
Det går även bra att ta med sig hunden - men var god meddela detta i förväg. De mest hundvänliga rummen är de större Grönemad och Vitlycke.

3-BÄDDSRUM
GRÖNEMAD & VITLYCKE

Tjugo kvadratmeter rymliga, båda belägna på bottenvåningen återfinns dessa två favoritrummen. Rummen har båda dubbelsäng och varsin enkelsäng. 1700/1400KR.

DUBBELRUM STANDARD
GREBY,TJURPANNAN,
SALTVIK, STÖBERGET

Fyra rum på femton till tjugo kvadratmeter. Tre av rummen finns på övervåningen och Greby ligger på undervåningen, bredvid köket. Saltvik har två engelsängar, de andra har dubbelsängar. 1400/1100KR.

DUBBELRUM MINDRE
SKÄGGERÖD, VADSKÄR, EDSVIK

På övervåningen finns de tre minsta rummen på omkring tio kvadratmeter vardera. På Skäggeröd finns dubbelsäng och de andra har två enkelsängar. 1200/900KR.